Sandali iz plute Trend

Iščete par lepih sandalov, ki lahko dohajajo vaš živahen življenjski slog? Novi Walkmaxx sandali Trens s podplatom iz plute zagotavljajo vso udobje, ki ga potrebujete, zahvaljujoč posebni tehnologiji vložka! Narejen je zračnega, lahkega materiala, čevlji imajo prilagodljiv zgornji del, ki se premika z vami. Vsebuje oblikovano stopalno posteljo z vrhunsko podporo pete in oblazinjenjem za popolno udobje.

cena 59,99€

Najboljši poletni sandali

Imeti udoben par sandalov je pomembno, še posebej v poletnih mesecih, ko smo nenehno zunaj in naokoli. Novi Sandali iz plute Trend so odlična izbira – nudijo oporo, so mehki in moderni, kot tudi funkcionalni. Ne mečite stran denarja za čevlje, ki vas ožulijo in vam povzročajo bolečine v stopalih raje ugotovite, zakaj so ti lepi sandali edino, kar vaše noge potrebujejo.

Za maksimalno udobje ves dan

Sandali iz plute Trend so najboljši spremljevalec za vsakodnevne aktivnosti ali raziskovanje novih krajev na poletnih počitnicah. Pohvalijo se lahko z vložkom iz spominske pene, ki deluje kot velik blažilec udarcev pri hoji in omogoča maksimalno udobje ves dan. Elastični trak omogoča bolj varno hojo in preprečuje zdrs čevlja s stopala.