Pekač za pico Stone Legend Black (32 cm)

AKCIJA 11,99€

Pripravite najboljšo pico doma

Če vam, vašim bližnjim ali prijateljem ob misli na pico zasijejo oči, bi bili najbrž najbolj veseli, če bi jo lahko pripravili kar doma, kajne? Zdaj je tu pekač, ki bo poskrbel za ravno prav hrustljavo skorjo, pečena pica bo z njega kar zdrsnila, očistili pa ga boste, kot bi mignil. Se vam že cedijo sline?

Predstavljamo Delimano Stone Legend Black s premerom 32 centimetrov, ki je med ljubitelji pice pravi hit. Na tem pekaču iz ogljikovega jekla in emajla boste pekli čudovite pice, ki se ne bodo zažgale ali prilepile nanj. Poseben premaz bo zagotovil pristni okus, nad katerim boste zagotovo navdušeni.

Popolna kombinacija ogljikovega jekla in emajla

Za najboljše rezultate pri peki domače pice je osnova pekača izdelana iz več plasti:

  • dveh plasti notranjega emajla,
  • plasti ogljikovega jekla,
  • osnovne plasti emajla
  • in barvne plasti emajla.

Emajl je klasičen material, ki v kuhinjah po svetu že desetletja slovi po svojih priročnih lastnostih: je trd, a zelo gladek in neporozen, kemično odporen in primeren za 100-odstotno reciklažo.

Poleg tega je dovolj trpežen za dolgoletno uporabo, odporen na praske, preprost za čiščenje in se ne bo zažgal. Zveni kot popoln pekač za pico, kajne?

Dodatna zaščita jekla in emajla s premazom QuanTanium, ki dvigne pekač na novo raven

Skrivnost odlične pice leži v premazu QuanTanium, ki ni strupen, je odporen na visoke temperature in praske celo do te mere, da lahko pico razrežete z nožem kar v pekaču.

Premaz je ojačan z naravnimi mineralnimi delci, pridobljenimi iz kamna in titana, kar pomeni, da je izjemno trpežen. Delci kamna shranjujejo toploto in jo postopoma sproščajo, zato živila ohranijo naravne sokove, vitamine in svoj pristni okus. Prisotnost kamnitih delcev daje jedem tradicionalni okus hrane, kuhane na kamnu.

Čeprav lahko zaradi gladke površine pekač natrete le s kapljico olja, bo po zaključeni peki pica kar zdrsnila na krožnik, čiščenje pekača pa je zelo preprosto, saj se nanj ne bo prilepila.