Omelo za prah

MPC 9,99€

AKCIJA 5,99€

Omelo Rovus je najboljši pripomoček za odstranjevanje vsega nadležnega prahu v vašem domu. Ima upogljivo in prilagodljivo glavo z dolgimi, mehkimi in puhastimi vlakni, s katerimi boste lažje dosegli vse kotičke in prah odstranili z eno potezo. S statično naelektrenimi mikrovlakni ni več potrebe po uporabi čistilnih sredstev – kar je idealno za okolju prijazne domove brez alergij.

Obrišite ves prah z eno potezo

Brisanje prahu z omelom Rovus ni več težavno. Brisalec iz mikrovlaken s statičnim nabojem pritegne prah, pasjo in mačjo dlako že z enim gibom in je odličen za vse načine brisanja prahu v stanovanju, pisarni ali celo v vozilih. Omelo Rovus:

  • Izdelan iz mikrovlaken s statičnim nabojem
  • Prilagodljiv in upogljiv za enostavno uporabo
  • Mehka in puhasta vlakna ne povzročajo prask
  • Vitek za lažje manevriranje v majhnih prostorih ali okoli njih

Upogljiv za čiščenje vseh kotičkov

Omelo Rovus ima upogljivo in prilagodljivo glavo z dolgimi, mehkimi in puhastimi vlakni, ki prodrejo v vse kotičke in razpoke ter prah odstranijo z eno rahlo potezo. Z njim boste zlahka segli za radiatorje in kavče, okoli hladilnika, knjig, okvirjev slik in še veliko več. Dotiku omela Rovus ne pobegne niti najmanjši prašni delec!

Kot podaljšek vaše roke bo dosegel težko dostopna mesta

Za največjo priročnost je omelo mogoče namestiti na vsako teleskopsko palico in tako doseči še posebej težko dostopna mesta, npr. luči in stropne ventilatorje, visoke police, zgornje površine vrat in oken ter druga težko dostopna mesta.

Brisanje prahu brez kemikalij

Omelo Rovus ima tanek profil, ergonomično obliko in udoben oprijem. Z njim je mogoče doseči ozke prostore, medtem ko debela glava z vlakni z vsakim gibom pokrije veliko površino. Pri tem je najboljše to, da brisalec ujame in zadrži prašne delce brez uporabe detergentov, zato je idealen za vse, ki imajo težave z alergijami, in okolju prijazne domove.