Natikači iz plute Trend

Uživajte v vrhunskem udobju, ki vam ga nudijo Walkmaxx Trend natikači iz plute. To so popolni poletni čevlji! Ti sproščeni, funkcionalni natikači imajo zaokrožen podplat, ki zagotavlja odlično podporo telesu, odlično prilagodljivost vašim stopalom ter varen korak. Tudi po dolgem dnevu vaše noge ne bodo utrujene. Na voljo v velikostih: 36-42 in v 4 barvah: črna, svetlo modra, zlata, roza. Z vrhunsko podporo oblazinjene pete za popolno udobje.

cena 49,99€

Najboljši poletni čevlji, ki jih boste kdaj imeli

Vstopite v luksuzen a vseeno praktičen stil z novimi Walkmaxx natikači Trend s podplatom iz plute, ki so najboljši poletni čevlji, kar jih boste kdaj nosili. Ti sproščeni natikači iz lahkih materialov se lahko pohvalijo z vložkom iz spominske pene, prilagojenim stopalnim delom z vrhunsko podporo pete, mehkimi materiali in veliko zračnostjo.

Sproščeno, a funkcionalno

Če vam je ljubši sproščen stil natikačev, je čas za Walkmaxx natikače Trend s podplatom iz plute. Naj vaša stopala uživajo v neverjetnem udobju. Zaobljeni podplat zagotavlja podporo, ki jo potrebujete, da se prebijete skozi dolg dan, medtem se poveča mišična aktivnost zaradi česar ste videti bolj fit. Še bolje – z vložkom iz spominske pene bo vsak korak zdrav in udoben. Vzljubili boste občutek hoje kot po zraku!