Kozica Stone Legend Black

AKCIJA 9,99€

Vsestranska posoda za vsako kuhinjo

Kozica Stone Legend Black je tako vsestranska, da lahko v njej skuhate omake ali prelive, segrejete mleko in celo pripravite umešana jajca. Ker je priročna in zelo preprosta za uporabo, vam bo priskočila na pomoč pri večjih družinskih kosilih ali manjših obedih za dve osebi ter postala nepogrešljiv pripomoček v vaši kuhinji.

Površina proti prijemanju vrača veselje do kuhanja

Vam je dovolj drgnjenja mleka iz posode, ko ste želeli le skuhati kakav ali pripraviti zajtrk za najmlajše? Na kozico Stone Legend Black se ne bo nič prijelo, saj se ponaša z vrhunskim in zelo trpežnim premazom proti prijemanju, kar pomeni, da si lahko pomagate tudi s kovinskimi kuhinjskimi pripomočki. Vroča čokolada, omaka, puding ali krema – vaši gosti, škrobni obroki bodo v tej kozici varni!

Osnova: klasični emajl

Osnova kozice je izdelana iz emajla – klasičnega materiala, ki v kuhinjah po svetu že desetletja slovi po svojih priročnih lastnostih. Te popolnoma ustrezajo vsem zahtevam legendarne posode:

  • emajl je trd, a zelo gladek in neporozen material,
  • kemično odporen,
  • dovolj trpežen za dolgoletno uporabo in barvno obstojen,
  • odporen na praske in primeren za uporabo s kovinskimi pripomočki,
  • primeren za 100-odstotno reciklažo in okolju prijazen,
  • ne bo se zažgal,
  • preprost za čiščenje.

Vrhunski premaz za najzahtevnejše kuharske mojstre

Premaz je najpomembnejši del vsake posode in s tem boste gotovo zelo zadovoljni. Številni ljubitelji kuhanja so navdušeni nad tehnologijo QuanTanium, po kateri slovi linija posode Stone Legend Black.

Premaz QuanTanium izstopa predvsem zaradi delcev pravega kamna. Material je ojačan z naravnimi mineralnimi delci kamna in titana, zaradi česar je obstojnejši in trpežnejši. Prisotnost kamnitih delcev daje jedem tradicionalni okus hrane, kuhane na kamnu, bojazen, da bi se premaz proti prijemanju sčasoma obrabil, pa je odveč. Delci kamna prav tako shranjujejo toploto in jo postopoma sproščajo, zato živila ohranijo naravne sokove, vitamine in svoj pristni okus.

Gladka površina ne zahteva veliko olja, kar pomeni tudi manj kalorij.

Zdravstvene prednosti tehnologije QuanTanium

  • Premaz je izjemno odporen na praske, zato je varen in kemikalije ne bodo zašle v hrano.
  • Material ni strupen in je v celoti izdelan brez PFOA.

Bakelitni ročaj

Ročaj je popolnoma toplotno izoliran in se ga lahko med kuhanjem brezskrbno dotikate, zaradi njegove dolžine pa bodo vaše dlani vedno na varni oddaljenosti od virov toplote.