Komplet ročnega mešalnika Joy PRO Delimano

MPC 39,99€

AKCIJA 29,99€

Ustvarite celo paleto zdravih jedi s kompletom ročnega mešalnika Delimano Joy Pro. Komplet z zmogljivim 600-vatnim motorjem vam bo pomagal pripraviti okusne obede hitreje, saj se ponaša s petimi funkcijami in osmimi nastavki. Priročni mešalnik se bo zlahka spoprijel z vrsto kuharskih opravil: od mešanja, stepanja in pasiranja do sekljanja in spiralnega rezanja.

Zvesti kuhinjski pomočnik, ki bo vse naloge opravil z levo roko

Veliko kuharskih navdušencev priznava, da jim kakovosten ročni mešalnik neizmerno olajša delo, saj jim prihrani veliko truda in časa. Komplet ročnega mešalnika Joy PRO zmore vse: zahvaljujoč zmogljivemu 600-vatnemu motorju z do 14.000 vrtljaji na minuto sestavine zmeša, stepe in seseklja, kot bi mignil.

Ta kuhinjski pomočnik vam bo pomagal raziskati nove dimenzije kuhinjskih veščin in okusnih jedi.

Ponaša se s petimi funkcijami in osmimi nastavki, zato bo v vaši kuhinji gotovo postal nepogrešljiv. Lotite se različnih priprav hrane: pretlačite kremne juhe ali omake kar v loncu, stepite popolni sneg iz jajčnih beljakov, ustvarjajte sanjske smoothije za dva ali pripravite otroško kašico. Spraševali se boste, kako ste zmogli brez njega.

Palični mešalnik

Komplet Joy PRO vključuje dolg palični nastavek, s pomočjo katerega lahko pretlačite vroče juhe, marmelade in omake kar v loncu brez škropljenja. Optimalna oblika rezil premika hrano, preprečuje zatikanje sestavin, pospeši postopek ter ustvari enakomerno in gladko mešanico brez grudic. Rezila so tako trpežna, da lahko z njimi zlahka drobite tudi led in svoje goste razveselite z ledenimi koktajli, svežo limonado ali ledeno kavo.

Stepalnik

Stepena smetana, sneg iz jajčnih beljakov, omaka bešamel in omlete – stepalni nastavek zmore vse to in še več. Dovolj zmogljiv, da zmeša testo za palačinke in hkrati dovolj nežen za popolni sneg iz beljakov. S prilagajanjem hitrosti po svojih željah boste zlahka pripravljali torte, posladke in okusne zajtrke.

Sekljalnik

Komplet ročnega mešalnika Delimano Joy PRO vključuje 700-mililitrsko sekljalno posodo z dvema reziloma iz nerjavečega jekla. Sesekljajte oreščke, zelišča, čokolado ali čebulo, zmeljite sladkor ali piškote, pripravite različne omake, kot so pesto, guacamole ali salsa. Pokrov proti škropljenju poskrbi za čisto kuhinjo in med delovanjem absorbira tresljaje.

Spiralni rezalnik in rezilo za trakove

Komplet vključuje dva nastavka za ustvarjalne pristope pri pripravi jedi:

Rezilo za trakove za ustvarjanje čudovitih trakov, ki bodo polepšali vsako solato ali vam pomagali okrasiti krožnik.

Spiralni rezalnik za preobrazbo vaše najljubše zelenjave v rezance za malce drugačne in bolj zdrave obede.

Prilagodljiva brezstopenjska hitrost s funkcijo Turbo

Različne jedi zahtevajo različne nastavitve hitrosti. Izberite tisto, ki odgovarja vašim željam, da bi dosegli kar najboljše rezultate. Posebna brezstopenjska zasnova bo poskrbela za preklapljanje hitrosti brez prekinitev, gumb za najvišjo hitrost (funkcijo »Turbo«) pa je kot nalašč, če se nameravate soočiti s težavnejšimi sestavinami.

Zelo preprosta namestitev nastavkov

Ste zaključili s sekljanjem, zdaj pa bi radi drugo jed pretlačili? Zamenjava nastavkov je povsem preprosta, saj jih le pritisnete ob glavno enoto, da se zaskočijo, ker pa jih lahko odstranite, je tudi čiščenje veliko preprostejše.

Varna in preprosta uporaba

Ergonomska oblika in veliki gumbi omogočajo udobno prenašanje in uporabo. Nastavek za stepanje, rezila, nastavek za trakove in spiralni nastavek so primerni za strojno pomivanje. Zaradi zaščite pred drsenjem v obliki čepkov bo naprava varno postavljena na kuhinjski pult. Vsa rezila so izdelana iz nerjavečega jekla, ki je popolnoma odporno na rjo, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo.

Komplet vključuje:

  • motorno enoto z močjo 600 vatov in nizkimi emisijami vibracij
  • palični nastavek
  • nastavek za stepanje
  • 700-mililitrsko posodo z ročajem
  • pokrov sekljalnika
  • rezila sekljalnika
  • nastavek za trakove in spiralni nastavek
  • potiskalo za živila