Komplet dodatkov za Ročni parni čistilnik Nano

MPC 14,99€

Globinsko očistite dom z naravno močjo nanopare

Ročni parni čistilnik Nano je hitra in učinkovita rešitev za brezhibno čist dom. Znebite se umazanije in mastnih madežev, uničite bakterije in viruse ter odpravite neprijetne vonjave z običajno vodo iz pipe.

Nastavki za lažje čiščenje

Komplet s šestimi nastavki bo nadgradil vsestranskost vašega ročnega parnega čistilnika, saj boste z njimi lahko dosegli in očistili še več kotičkov svojega doma.

  • Podaljšek cevi za težko dosegljive kotičke;
  • nastavek za čiščenje oken, stekla in ploščic do popolnosti;
  • majhna plastična okrogla ščetka za natančno in nežno odpravljanje madežev;
  • majhna kovinska okrogla ščetka za trdovratne in mastne madeže, ki je kot nalašč za kuhinje, kopalnice in družinski žar;
  • dve krpi iz mikrovlaken za čiščenje tkanin, likanje oblačil ter odstranjevanje madežev in neprijetnih vonjav.

S temi nastavki boste očistili še več površin v svojem domu z običajno vodo iz pipe. Čiščenje bo hitrejše in preprostejše ter brez škodljivih kemikalij ali dragih čistil.

Ročni parni čistilnik Nano bo v vaš dom prinesel moč nanopare. Tako se boste hitreje in lažje znebili umazanije, mastnih madežev, bakterij, virusov in alergenov. Nadgradite globinsko čiščenje s kompletom šestih nastavkov, s katerimi lahko očistite okna, ogledala, ploščice, tkanine, oblačila, žar in še veliko več. Poskrbite za čist in zdrav dom – z naravno močjo nanopare.