Filtri za Storm Vac V2

MPC 7,99€

Poskrbite za brezhibno delovanje svojega sesalnika Rovus Storm Vac V2. S kompletom filtrov HEPA 10 bo njegova čistilna moč vedno na voljo za čiščenje vašega doma. Filtri, ki so narejeni posebej za vaš sesalnik, iz zraka odstranijo drobne delce, zaradi česar boste vi in vaša družina lažje zadihali brez alergenov in dražečih snovi. Filtre lahko operete in ponovno uporabite.

Poskrbite za brezhibno delovanje svojega sesalnika

Rovus Storm Vac V2 je zmogljiv vsestranski sesalnik, ki ga lahko uporabljate tako kot pokončni ali kot ročni sesalnik. Filtri sesalnika se sčasoma obrabijo ali zamašijo, kar zmanjša moč sesanja. Zato potrebujete rezervni komplet filtrov, s katerimi bo sesalnik vedno pripravljen za delo.

Čistejši zrak pomeni manj draženja

Mnogi sesalniki med sesanjem prahu in umazanije s tal v prostor spuščajo zrak, poln drobnih delcev, ki otežijo življenje vsem z alergijami. Če svoj sesalnik Rovus Storm Vac 2 opremite s filtrom HEPA 10, bo ta zadržal delce, zrak v vašem domu pa bo s sesanjem vse čistejši. Poslovite se od nadlog, kot so pršice, plesen in živalski prhljaj ter zadihajte s polnimi pljuči.

Enostavna zamenjava in čiščenje

Filtri so narejeni posebej za vaš sesalnik, zato jih lahko po potrebi enostavno odstranite ali namestite. Tako bo vaš sesalnik vseskozi deloval s polno močjo. Filtre lahko operete in ponovno uporabite. Tako boste vedno imeli pri roki svež filter, zaradi česar boste prihranili čas in hitreje opravili s čiščenjem.