Anatomski vzglavnik Sleep&Inspire

Če spite na hrbtu ali na boku, boste z anatomskim vzglavnikom Sleep&Inspire zagotovili potrebno podporo in poravnavo hrbtenice ter udobnejši položaj vratu, ramen in hrbta. Jedro je izdelano iz 100% spominske pene, ki se prilagaja vašemu telesu in zagotavlja udobje po meri z odličnim pretokom zraka. AirX System mreža zagotavlja hladno in suho zračnost skozi vso noč.

cena 29,99€

Vzglavnik, zasnovan za vse, ki spite na hrbtu ali na boku

Ljudje spimo v različnih položajih in enak vzglavnik ne more ustrezati vsem. Zdaj lahko vsi, ki spite na hrbtu ali boku, uživate v odličnem spancu s posebej zasnovanim anatomskim vzglavnikom, ki nudi podporo na pravih mestih, zaradi česar se boste zbujali sveži in polni navdiha.

Podpora, ki jo potrebujete za zmanjšanje bolečin v vratu in hrbtu

Dober spanec mora zagotoviti, da se zbudite polni energije in brez bolečin. Za vaš slog spanja neprimeren vzglavnik ali nekakovostno in neudobno polnilo lahko povzročita težave z vratom, rameni in hrbtom. Anatomski vzglavnik Sleep & Inspire vam ponuja rešitev za vse te težave, z optimalnim razmerjem med ceno in funkcionalnostjo.

Izkušnje in tehnologija za najboljši spanec

Vzglavnik temelji na dolgoletnih izkušnjah blagovne znamke Dormeo pri razvoju najboljših dodatkov za spalnice tisočih zadovoljnih in spočitih uporabnikov. Z uporabo obeh naših inovativnih tehnologij zagotavlja udobje po meri in zdravo spalno okolje.

  • Jedro vzglavnika je izdelano iz 100% spominske pene s prilagodljivo 3D celično strukturo, ki se prilagaja vašemu telesu in zagotavlja trdno oporo in udobje, ki ga potrebuje hrbtenica. Edinstvena oblika omogoča odličen pretok zraka, da blazina ostane suha in čista, kar zagotavlja bolj zdravo spalno okolje.
  • Vzglavnik je ovit z AirX System mrežo za neprekinjeno kroženje zraka, kar zagotavlja povečano zračnost in bolj sveže in suho spalno okolje skozi celo leto.

Obojestranska pralna prevleka na voljo v dveh barvah

Ena stran prevleke za vzglavnik je prekrita s 3D prešitimi kvadratki, ki dajejo občutek masaže in topline. Druga stran je gladka, za bolj svež in hladen občutek. Prevleka je snemljiva in pralna pri 40⁰C. Vzglavnik je velik 30×50 cm in je na voljo v dveh sproščujočih barvah, barvi breskve in sivi barvi.